Greansteam

Exclusive representative of SJE Corporation for Central and Eastern EuropeExclusive representative of SJE Corporation for Central and Eastern Europe

Spălătorie auto cu abur - Ideea de Afaceri

Curățarea cu aburi este o nouă alternativă pentru spălătoriile auto tradiționale. Procesul de spălare constă în curățarea mașinilor cu abur uscat sub presiune ridicată. În timpul spălării nu necesită scurgeri, nu necesităm aprobări, suntem mobili, economisim apă și suntem ecologici. Aceasta este un mod perfect de a face profit !

SPĂLĂTORIE AUTO CU ABUR OPTIMA

Spălătoriile auto cu abur este o nouă alternativă pentru spălătoriile auto tradiționale. Procesul de spălare constă în curățarea mașinilor cu abur uscat sub presiune ridicată. În timpul spălării nu necesită scurgeri, nu necesităm aprobări legale, separatoare, canalizare. Suntem mobili și ecologici. Marele avantaj al acestui tip de spălătoriei este posibilitatea de lucru în foarte bune locații, cum ar fii parcările lângă supermarketuri sau centre comerciale. 

CE ESTE O SPĂLĂTORIE AUTO CU ABUR ?

Spălătoria auto cu abur diferă de ceea  tradițională, datorită faptului că aceasta în loc de apă produce abur sub presiune. Reducând în același timp consumul de apă aproape de zero, veți obține același efect -  curat și mașină uscată.

Spălătorie auto cu abur este excelentă atât pentru elementele plane ale caroseriei, cât și pentru anvelope, capace roți, jante de aluminiu, în și pentru locuri greu accesibile, cum ar fii praguri, crăpăturele. Cu abur se poate curăța de asemenea motorul, ceea ce este mult mai sigur decât în cazul în curățări cu aparatele cu presiune, deoarece cantitatea de apă în abur este atât de mică încât nu va deteriora componentele electronice. 

Spălătorie Auto cu Abur Staționară Optima™

Cel mai mare avantaj mașinilor cu abur este faptul, că la deschiderea unei spălătorii nu aveți nevoie de nici o permisiune, iar activitate o puteți începe chiar în următoarea zi după ce echipamentul a fost cumpărat. Spălătoria Auto cu abur  Optima™ DMF poate fii operată simultan de 2 persoane. Spălarea mașini în acest caz durează cca. 15-20 minute. După spălarea totală a mașinii nu rămân bălți de apă – iar substratul este în total uscat. Excelenta idee este amplasarea spălătoriei lângă supermarket sau la parcări subterane.

Spălătorie Auto cu Abur Mobilă  Optima™

Spălătorie Auto cu Abur  Optima™ este de asemenea foarte mobilă și permite efectuarea activități cu deplasare la client, este un serviciu foarte rar, dar în curs de dezvoltare foarte mare pe piața polonă. Puteți de asemenea oferi serviciile la companiile cu flote de mașini, dar și pentru clienți individuali care comand spălarea mașini prin telefon. Aici contează spiritul antreprenorial, iar de câștigat este într-adevăr foarte mult.

MIZĂM PROFITURILE

Datorită costurilor mici de exploatare spălătoriile cu abur permit generarea profiturilor mult mai mari decât la spălătoriile tradiționale.  De asemenea și costurile de investiție sunt mult mai mici în comparație cu spălătoriile auto tradiționale (nu avem nevoie de separator, canalizare și permisiuni legale). Desigur atât profiturile și cheltuielile diferă în funcție de localizare, însă trebuie menținut că, investiția se va recupera mult mai repede decât în cazul  spălătoriei tradiționale.

Dacă sunteți interesați de calculele mai precise ale costurilor și profiturilor nu ezitați să ne contactați pe adresa de e-mail:  info@greensteaminternational.com